Yritys

KORINKI Oy on vuonna 2005 perustettu yksityinen, riippumaton ja täysin suomalaisomistuksessa oleva insinööritoimisto, joka tuottaa konsultointi-, suunnittelu- ja projektinhoitopalveluja sekä asennusvalvonnan palveluja metallialan ja laiva-alan yrityksille.

KORINKI Oy tuottaa projektinhoito- ja tuotekehityspalveluja sekä mekaniikka-, teräsrakenne-, konesuunnittelua ja myös laivan rungon luokitussuunnittelua. Yritys palvelee konepajateollisuutta, prosessiteollisuutta, varustamoita ja telakkateollisuutta.

Korinki Oy haluaa olla arvostettu yhteistyökumppani valitsemillaan teollisuuden toimintasektoreilla. Toimintamme keskeisiä periaatteita ovat tehokkuus, tarkkuus ja täsmällisyys, jolloin asiakkaamme saavat avullamme mahdollisimman hyvän tuloksen omiin projekteihinsa ja toimeksiantoihinsa.

Korinki Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on AAA tai AA+ ja jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa AAA -luokassa vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Lisätietoja sertifikaatista >